Untitled Document
Planet Tyres d.o.o.
  Ratka Mitrovića 153, Cerak
  Lole Ribara 57, Železnik
011/2577-666, 2579-630, 011/2318-949
info@internetprodajaguma.rs
 
  INFO
Osnovni podaci o kompaniji

Posle višegodisnjeg iskustva u veleprodaji guma svih vrsta, početkom 2007. osnovana je nova firma Planet Tyres,koja pored pomenute veleprodaje pneumatika iz godine u godinu niže sve bolje rezultate,za potrebe kvalitetnog održavanja i servisiranja vašeg automobila.

Najveći izbor svih vrsta guma,aktuelnih proizvodja ča, po povoljnim cenama predstavlja osnov kvalitetne ponude naših objekata, koji u ponudi imaju i široku paletu proizvoda iz oblasti ulja i maziva,filtera,akumulatora,alu felni,auto delova i raznorazne dodatne auto opreme.

Proizvodi renomiranih i vodećih svetskih proizvođača uz garancije,obezbeđuju potreban kvalitet i pouzdanost.
Dugogodišnje iskustvo i saveti našeg prodajnog osoblja uštedeće vam vreme, novac i dugotrajno razmišljanje u procesu kupovine.

Stru čno osposobljeni majstori sa iskustvom,uvek spremni za rešavanje problema koji imate,kao i za redovne obaveze pri održavanju vašeg vozila.

Savremena tehnologija poslednje generacije na polju auto-servisne opreme,prisutna je u našim servisima i pruža dodatnu sigurnost našim poštovanim klijentima koji su nam ukazali poverenje.

Ljubav prema automobilima nas je naterala na celu ovu ideju,koja svima nama olaksava da nam naši ljubimci, četvorotočkaši i dvotočkaši duže traju i pruže sve ono što izaziva zadovoljstvo i strast u bezbednoj i ekonomičnoj vožnji.

Naša misija i vizija je strategija razvoja koja ide u pravcu širenja mreže brzih i lakih sevisa PLANETA GUMA, koji će sve vaše brige o kvalitetnom održavanju automobila,pretvoriti u zadovoljstvo.

PANORAMA 1
PANORAMA 2
PANORAMA 3
PANORAMA 4

Untitled Document

Najveća ponuda

Kvalitetni pneumatici koji odgovaraju vašem vozilu i finansijskim mogućnostima.

Aktuelna ponuda

Stanje na putevima

Detaljna mapa prohodnosti puteva u Srbiji. Planirajte vaše putovanje.

AMSS mapa

Korisni saveti

Održavanje pneumatika je obavezna aktivnost koja vaše pneumatike održava sigurnim.

Održavanje pneumatika

Pronađite pneumatike

Na raspolaganju vam je pretraga baze pneumatika iz naše aktuelne ponude

Pretraga pneumatika
Besplatna isporuka na teritoriji Srbije
Besplatni saveti za odabir pneumatika